Mosselen koken

Snel even mosselen klaar maken? 

Het kan! Onze mosselen werden zorgvuldig gespoeld waardoor ze volledig zandvrij zijn en u ze nog maar 1 à 2 keer hoeft na te spoelen.

  1. Eerst de pot in met vers gesneden groenten en kruiden uit onze winkel en een beetje vocht om het aanbranden tegen te gaan (water, bier of wijn).
  2. Dit alles op een hoog vuur, 1 maal opschudden en na +/- 7 minuten (afhankelijk van de hitte van het vuur) zijn de mosselen gaar!
  3. Heeft u dan ook nog onze lekkere Belgische voorgebakken friet gekocht, dan heeft u in een mum van tijd een volwaardige maaltijd op tafel!

Naast de mosselen verkopen wij ook bijhorende groenten, kruiden, mosselsaus en frieten.

 

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring