1. Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de ui met look in olijfolie glazig. Voeg de selder en aardappelen toe en blus met witte wijn. Laat de alcohol verdampen.

  2. Giet er visbouillon over en laat 5 minuten inkoken.

  3. Verlaag het vuur en voeg wortelen in jullienne, passata en saffraan toe. Proef en kruid met peper en zout en laat 20 minuten zachtjes sudderen.

  4. Sijd de zeeduivelfilets in stukken en leg ze in de saus. Bedek met mosselen en laat nog eens met deksel op de pan 10 minuten garen tot de mosselen open zijn. Werk het stoofpotje af met peterselie

©All rights reserved to Lekker van bij ons

Tip: door alles in 1 pot klaar te maken ben je verzekerd van een gerecht boordevol smaak waar de zeeduivel en mosselen volledig tot hun recht komen.

4

45 min


Allergenen info
Weekdieren Weekdieren
Vis Vis

Ingrediënten
  • 600 gr zeeduivelfilets
  • 1 kg mosselen
  • 4 vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 2 teetjes knoflook
  • 2 stengels selder
  • 2 wortelen in julienne
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 500 ml visbouillon
  • 400 ml passata 
  • 1 el Belgische saffraan
  • 200 ml witte wijn
  • olijfolie en peper/zout

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring