1. Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking.
  2. Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn.
  3. Snijd de zeewolf in hapklare blokjes.  Wok de vis samen met de gember, look en het currypoeder op hoog vuur. 2 minuten in hete olie. Schep uit de pan.
  4. Verhit opnieuw een scheutje olie in de wok en wok de ui, boontjes, asperges, erwtjes en de sambal tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de vis, ketjap manis en een scheutje water toe en roerbak nog 2 minuten.
  5. Verdeel de noedels over 4 kommen en schep er de vis met de groenten op. Werk af met de koriander.

©All rights reserved to Lekker van bij ons

4

40


Allergenen info
Vis Vis
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 250 g prinsessenboontjes
  • 250 g groene aspergepunten
  • 150 g erwtjes, vers of diepvries
  • bosje koriander
  • 400 g zeewolffilet
  • 5 cm verse gember
  • 2 tl currypoeder
  • 1 el sambal
  • 2 el ketjap manis
  • 250 g noedels
  • zonnebloemolie

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring