Bereiding
  1. Snijd de coeur de boeuf in schijfjes. Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de room en het citroensap glad. Breng op smaak met peper en zout. Breng de tuinkersroom aan de kook en laat 5 minuten koken.

  2. Halveer de kerstomaatjes of snijd ze in partjes. Meng er de balsamico en een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout. Maak een mooi torentje van de coeur de boeuf, afgewisseld met grijze garnalen en de resterende tuinkers. Druppel er de tuinkersroom over en werk af met de krokante uitjes. Schep er de kerstomaatjes bij en serveer meteen.

4

30 minuten


Allergenen info
Weekdieren Weekdieren
Schaaldieren Schaaldieren

Ingrediënten

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring