Garnalencocktail met appel en selderij
Het is een ultieme klassieker tijdens de feestdagen: de garnalencocktail. Maar ook op een doordeweekse dag scoor je…
1. Snijd de vis in blokjes van 3 bij 3 cm. Wikkel een derde van de visblokjes in een sneetje spek.
2. Doe de rozemarijnblaadjes van het takje tot 3 cm van de top, zodat er nog een ‘pluimpje’ overblijft. Hak de rozemarijnblaadjes en knoflook fijn, plet de roze peperbollen en voeg zout, citroenzeste en olijfolie toe.
4
20
- 250 g zeeduivels
- 4 sneetjes Vlaams ovengebakken spek
- 8 takjes rozemarijn
- 10 roze peperbollen
- 1 teentje knoflook
- 2 tl citroenrasp
- zout
- 4 el olijfolie
Het is een ultieme klassieker tijdens de feestdagen: de garnalencocktail. Maar ook op een doordeweekse dag scoor je…
Maak eerst de marinade. Snipper de chilipeper, zonder de zaadjes, fijn. Doe de azijn, water en suiker met de…
Snijd de zeeduivel in vier gelijke langwerpige stukken. Kruid ze met peper en zout. Wikkel elk stuk in de rauwe ham.…