1. Spoel de selderij en snijd in fijne schijfjes. Snijd de appel in dunne schijfjes en besprenkel met enkele druppels citroensap. Pel en snijd de rode ui in fijne ringen.

4

25


Allergenen info
Ei Ei
Schaaldieren Schaaldieren
Mosterd Mosterd
Selder Selder
Sulfiet Sulfiet

Ingrediënten

- 300 g grijze garnalen 
- 1 appel (greenstar) 
- 2 stengels witte selder 
- 1 rode ui 
- 4 eieren 
- kropsla 
- 2 takjes dille 

Voor het sausje
- 4 el mayonaise 
- 1 kl tomatenpuree 
- 0,50 tl cayennepeper 
- 2 el tomatenketchup 
- 1 tl citroensap 
- 1 kl cognac 
- peper 
- zout 


Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring