Snel even zeeuwse mosselen klaarmaken? 

Dat kan! Onze mosselen werden zorgvuldig gespoeld waardoor ze volledig zandvrij zijn en u ze nog maar 1à 2 keer hoeft na te spoelen.

  1. Eerst de pot in met vers gesneden groenten en kruiden uit onze winkel en een beetje vocht om het aanbranden tegen te gaan (water, bier of wijn).
  2. Dit alles op een hoog vuur, 1 maal opschudden en na +/- 7 minuten (afhankelijk van de hitte van het vuur) zijn de mosselen gaar!
  3. Heeft u dan ook nog onze lekkere Belgische voorgebakken friet gekocht, dan heeft u in een mum van tijd een volwaardige maaltijd op tafel!

Kijk hier naar ons filmpje hoe u de béste Zeeuwse Goudmerk mosselen klaarmaakt!

Klik hier om dit recept eens te proberen!

Klik hier om online te bestellen!

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring