Snel Zeeuwse mosselen klaarmaken?

Dat kan! Onze mosselen worden zorgvuldig gespoeld, zodat ze volledig zandvrij zijn. Je hoeft ze dus maar één à twee keer na te spoelen.

1. Doe de mosselen in een pan met vers gesneden groenten en kruiden (beschikbaar in onze winkel) en voeg een beetje vocht toe om aanbranden te voorkomen (water, bier of wijn).
2. Zet de kom op hoog vuur, schud één keer om en na ongeveer 7 minuten (afhankelijk van de hitte van het vuur) zijn de mosselen gaar!
3. Heb je ook onze heerlijke Belgische voorgebakken friet gekocht? Dan heb je in een mum van tijd een volwaardige maaltijd op tafel!

Bekijk hier ons filmpje om te zien hoe je de beste Zeeuwse Goudmerk mosselen klaarmaakt!

 

Bestel online

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring