Welkom bij Nino Seafood


Webshop

Bestel nu uw mosselen, verse vis, schaal- en schelpdieren of een zeevruchtenschotel eenvoudig online via onze webshop!


Mossel- en visgroothandel

Wij verzorgen de dagelijkse levering van verse mosselen, vis, en schaal- en schelpdieren aan restaurants, mosselfeesten en visfestijnen binnen een straal van 50 km rond Ninove.


Viswinkel

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment voor particulieren. Zoals verse mosselen, (gerookte) vis, en schaal- en schelpdieren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor zeevruchtenschotels, diverse bereidingen en bijgerechten. 


NinoSeafood_Illustraties_krab NinoSeafood_Illustraties_Mossel    

Nino Seafood

Elisabethlaan 47a
9400 Ninove

054 32 60 25

Openingsuren
Een ogenblik geduld.
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:30
Woensdag 08:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 18:30
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag 08:30 - 12:00

Bestel telefonisch of via onze online shop!

Zo bent u zeker dat u alles heeft!

Om ervoor te zorgen dat alle gewenste producten beschikbaar zijn, vragen wij u vriendelijk uw bestelling minimaal 2 dagen van tevoren op te plaatsen. (uitgezonderd speciale gelegenheden)

Bestel Online

Skrei: De Speciale Winterkabeljauw uit Noorwegen

Elk jaar, van januari tot maart, maken miljoenen skreien – een bijzondere en superlekkere kabeljauw – een indrukwekkende reis van 800 km vanuit de koude Barentszzee naar de warmere wateren rond de Lofoten-eilanden. Hier vindt een unieke, duurzame visvangst plaats, waarbij vissers geduldig wachten op de aankomst van deze ‘zwerfkabeljauw’. Dankzij de lange tocht is skrei slanker, steviger en smaakvoller dan gewone kabeljauw. Met het MSC-keurmerk voor verantwoorde visserij en strenge kwaliteitscontroles is skrei een echte delicatesse die je niet wilt missen!


Smaak en bereiding

Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van de kabeljauw bevinden zich de lekkerste delen. Vooral de wangen en de keel zijn delicatessen op zich.

De alom bekende kibbeling wordt vaak gemaakt van deze wangen en keeltjes, maar ook andere vissoorten en delen van de kabeljauw kunnen als basis voor deze 'gezonde' snack dienen.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • Alles voor mosselfeesten

Laatste nieuws

Lekkere recepten

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • Alles voor mosselfeesten