Gesloten op 1-2-3 november Vis van de maand : Zeekat Vernieuwde Openingsuren

Gesloten op 1-2-3 november

Op 1, 2 en 3 november zal onze winkel gesloten zijn. Ninoseafood

Vis van de maand : Zeekat

Deze maand is Zeekat de vis van de maand

Meer info »

Vernieuwde Openingsuren

Beste klanten, vanaf dinsdag 1 oktober zullen onze openingsuren veranderen. De winkel zal vanaf dan open zijn op dinsdag van 12u30 tot 18u30.

VIS OP DE BBQ!

Koop één van onze BBQ collis en ontvang GRATIS de NIno Koeltas! Zie ook onze pagina: BBQ gerechten

 

VIS VAN HET JAAR 2019: WIJTING

Wijting behoort tot de familie van de kabeljauw en wordt ook vaak samen met kabeljauw gevangen. De wijting is een zeer vruchtbare vis: een vrouwtje van 30 cm lang en ongeveer 230 gram zwaar kan maar liefst 400.000 eitjes produceren. Hij groeit vlug. Over de maximale lengte verschillen de bronnen nogal eens, maar dat het ergens boven de 60 cm is, daarover bestaat geen twijfel. In de vangsten meet hij gemiddeld 35 cm.

 

Wijting wordt gevangen in de Noordzee en in het Kanaal.

 

Het seizoen van wijting loopt van juli tot november.

 

Voor de bereidingen geldt het principe : ofwel kort en krachtig garen ofwel langzaam maar op minder hoge temperatuur. Verwijder nooit het vel van de wijting, het vel houdt het visvlees mooi samen, gebruik ook liever hele vissen in plaats van filets, vis smaakt trouwens altijd beter wanneer op de graat bereid. Wijting kan wat extra smaakmakers gebruiken, wees daarom niet al te voorzichtig bij het kiezen van de garnituren, een krachtige tomatensaus met extra tuinkruiden, een pittige mayonaise of een krachtige bouillon doen de vis wat boven zichzelf uitstijgen.

 

Zie  ook onze pagina: Vis van het seizoen.

 

MOSSEL-AUTOMAAT

Bent U verhinderd om tijdens de openingsuren naar onze winkel te komen?

Geen probleem, dankzij ons Mosselautomaat en nu ook NIEUW ons Broodautomaat kan u 7d/7d 24/24 bij ons terecht voor een gezonde maaltijd! Dagelijks verse mosselen met groenten en saus, verse bereide dagschotels, gekookte zalm of verse zalmfilet, ... 

 

 

 


NIEUW BIJ NINOSEAFOOD!!!   HET OESTER-EVENT bij U thuis.


       

Wenst U op de receptie van Uw (bedrijfs)feestje een oesterproeverij te organiseren? Dan bent U bij Ninoseafood op het juiste adres. Onze jongens komen op Uw feestje langs en laten Uw gasten een assortiment aan oesters (naar keuze) met eigen bereidingen proeven.

Tijdens hun  +/- 1 uur durende aanwezigheid krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en zo meer informatie over de Zeeuwse en Franse oesters in te winnen.

Bovendien hoeft U geen extra ruimte te voorzien, een kleine tafel volstaat. Onze jongens brengen alle benodigdheden mee, zo kan ook U met Uw gasten mee genieten van het oesterevent.

 

 Voor meer info: 054/326025 of info@ninoseafood.be