BBQ Bekijk nu ook de website van onze winkel in halle

BBQ

Het mooie weer is op komst, tijd voor een heerlijke VISBBQ!

Meer info »

Bekijk nu ook de website van onze winkel in halle

Voor de klanten in de regio Halle is er onze winkel Mar Y Seafood. Kijk snel op onze website voor meer informatie.

Meer info »

Ninoseafood Bereidingen:

In onze viswinkel beperken wij ons niet alleen tot verse vis en zee-produkten maar bereiden wij zelf in onze keuken de lekkerste visgerechten. Dagschotels met vis, Paella- Zarzuela-Cataplana, Broodjes en tapa's, Zeevruchtenschotels, BBQ gerechtjes,...U vindt ze dagelijks in onze winkel of kan ze eenoudig telefonisch bestellen op het nr 054/32 60 25.

                                   

 

 

Dagschotels:

Elke dag maakt onze kok verse dagschotels met vis zoals bv rog met kappertjes, tongrolletjes Ostendaise, zalmfilet met fijne groentjes, vispannetje,...  Dit alles kan gepaard gaan met een aardappel-,pasta- of rijstbijgerecht, verse groenten of diepvriesgroenten zelf te nemen in de groentenrayon.

In de winter hebben wij ook dagsoepen vanaf 5€ tot 10€/liter, vissoep à 10.50 €/liter en kreeftenbisque à 14 €/liter.

In de zomer kan U terecht voor salades (niçoise, grieks, huis) à 12 €/pp en 14 €/pp en koude schotels à 20.50 €/pp

 

Light gerechten:

Zoals U weet past een visgerecht perfect in een dieet, maar het is niet altijd evident om voor elk gezinslid een apart gerecht te maken. Ideaal zijn dan onze lekkere, calorie-arme en  eenvoudig te bereiden light gerechten: U heeft de keuze tussen kabeljauwfilet, pladijsfilet, koolvishaasje en schelvishaasje gekruid en met groentencoulis, klaar om met verpakking in de oven gaar te stomen. Informeer of reserveer telefonisch op het nr 054/ 32 60 25.

 

Paella- Zarzuela:

          

Vanaf half maart tot eind november: huisgemaakte paella à 20.80 €/kg beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag of op bestelling per min. 6 personen. Reken voor 1 persoon op een portie van 500g.

Vanaf half november tot half maart wordt de wekelijks bereide paella vervangen door zarzuela. Voor de zarzuela rekent u op +/-300-400 g per persoon omdat daar meestal nog brood bij geserveerd wordt. De prijs per kilo bedraagt 30.80 €.

 

 

 

 

 

  • Broodjes en Tapa's

    In onze viswinkel kan U, naar Nederlands model, ook terecht voor de consumptie van broodjes met visbeleg en warme tapa's.
  • Zeevruchtenschotels

    Bekijk hier ons assortiment van zeevruchtenschotels, steeds verkrijgbaar op bestelling 1 dag op voorhand.